Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχεται σε PS5 και Xbox Series X το Warframe

Με βάση τον αναπολογισμό οικονομικών πεπραγμένων της μητρικής εταιρείας Leyou, το Warframe της developer Digital Extremes, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X.

Επιπλέον, η Leyou εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι το Warframe θα μπει σε μια νέα φάση ανάπτυξης και θα ανακάψει μετά τη μειώση των εσόδων κατά 12,2% σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Η εταιρεία θεωρεί ότι η μείωση αυτή προκλήθηκε από τρεις παράγοντες.

Ο πρώτος είναι ο ισχυρός ανταγωνισμός μιας και μεγάλες εταιρείες κυκλοφόρησαν ΑΑΑ τίτλους με gameplay παρόμοιο με αυτό του Warframe. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τη μείωση των πωλήσεων των κονσόλών της τρέχουσας γενιάς, μιας και στο τέλος του έτους αναμένεται το λανσάτισμα των νέω συστημάτων. Ο τελευταίος παράγοντας είναι η προσήλωση στην ανάπτυξη του Empyrean update, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει για αρκετό καιρό κάποια ανανέωση στον τίτλο, γεγονός που επηρεάζει το ενδιαφέρον των παικτών.

Η Leyou θεωρεί πως με τον ερχομό του PS5 και Xbox Series X θα έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα του Warframe.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!