Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PlayStation 4 και PS Vita το ScourgeBringer (trailer)

Ο publisher Dear Villagers και η developer Flying Oak Games θα κυκλοφορήσουν το ScourgeBringer στις 22 Απριλίου 2021, για PlayStation 4 και PS Vita. Το fast-paced rogue-platformer είναι ήδη διαθέσιμο σε Xbox One, Nintendo Switch και PC. Η έκδοση για PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή από την Pix’n Love Publishing, αλλά μόνο για όσους προλάβουν, καθώς δεν θα υπάρξουν περισσότερα από 500 αντίτυπα.

Η ιστορία του ScourgeBringer ακολουθεί τις περιπέτειες της Kyhra, μια πολεμίστριας που καλείται να αναζητήσει τα μυστικά ενός Eldritch monolith που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο της. Εξοπλισμένη με το πιστό της drone θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές που θα βρει στον δρόμο της και να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά ενός αφιλόξενου κόσμου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*