Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Steam το κλασσικό platformer, Glover (trailer)

Η Piko Interactive θα κυκλοφορήσει το κλασσικό πλέον, Glover για PC, μέσω Steam, στις 20 Απριλίου 2022. To platformer λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 1998, για Nintendo 64 και PC ενώ το 1999 μεταφέρθηκε στο original PlayStation.

O κόσμος έχει πάψει να ζει σε καθεστώς ειρήνης. Την ώρα που ο μάγος ανακάτευε φίλτρα με τα μαγικά του γάντια, προκλήθηκε μια τεράστια έκρηξη. Ο ίδιος πέτρωσε και οι επτά κρύσταλοι που παρείχαν ενέργεια στο βασίλειο χάθηκαν. Χωρίς αυτά, το κάστρο και ο κόσμος θα καταρρεύσουν, ενώ ο μάγος θα χαθεί. Κάπου εδώ αναλαμβάνει δράση ο Glover, ένα από τα μαγικά γάντια. Αποστολή του είναι να βρει και να επιστρέψει στη θέση του τους κρύσταλους, που για κακή του τύχη, έχουν μεταμορφωθεί σε πλαστικές μπάλες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*