Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το The Jackbox Party Pack 7 σε κονσόλες και PC τον Οκτώβριο (trailer)

Δεν θα ήταν μια χρονιά με κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών αν στην λίστα δεν έμπαινε μια συλλογή παιχνιδιών από την Jackbox Games και ευτυχώς η ομάδα ανάπτυξης απαντάει σε αυτό το ζήτημα με την κυκλοφορία του The Jackbox Party Pack 7. Συγκεκριμένα, η έβδομη φουρνιά από party games θα λανσαριστεί για το PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες στις 15 Οκτωβρίου 2020.

Για να δούμε λοιπόν πoια είναι αυτά τα party games:


⦁ Quiplash 3, ένας αγώνας για τις πιο αστείες απαντήσεις σε αλλόκοτες ερωτήσεις. Οι παίκτες διαλέγουν την αγαπημένη τους. Για 3-8 παίκτες.

⦁ The Devils and the Details, 3-8 παίκτες ανήκουν σε μια οικογένεια διαβόλων οι οποίοι προσπαθούν να ζήσουν στα προάστια μιας πόλης.

⦁ Champ'd Up, 3-8 παίκτες ζωγραφίζουν τους χαρακτήρες τους και μπαίνουν στην μάχη για τους πιο παράξενους τίτλους.

⦁ Talking Points, Βγάλτε λόγο απαντώντας σε φωτογραφίες που δεν έχετε δει ποτέ σας ή γίνετε ο Assistant και δεχτείτε τις φωτογραφίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μιλήστε όσο πιο πολύ μπορείτε ακόμα και αν δεν βγάζετε νόημα. (3-8 παίκτες).

⦁ Blather 'Round, Περιγράψτε την λέξη όσο πιο καλά μπορείτε και ας ελπίσουμε πως κάποιος από τους παίκτες θα την μαντέψουν.

Για να δείτε αναλυτικά το παιχνίδι, παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*