Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχονται αλλαγές στο Death Stranding

*
Το Death Stranding είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν διχάσει την κοινότητα των παικτών. Άλλοι εκφραζουν παράπονα για το gameplay, άλλοι για το σενάριο και άλλοι ενοχλούνται από λεπτομέρειες. Αυτό θα είναι και το θέμα του update που θα κυκλοφορήσει η Kojima Productions τον επόμενο μήνα.

Η πρώτη βελτίωση έχει να κάνει με την πρόσβαση στο παιχνίδι. Πολλοί εκφράζουν παράπονα οτι το μέγεθος των γραμμάτων στο μενού είναι πολύ μικρό και δυσκολεύονται να διαβάσουν. Με το update θα δίνεται πλέον η δυνατότητα να μεγαλώσει το μέγεθος των γραμμάτων. Η άλλη αλλαγή θα αφορά τη δυνατότητα να απαλλαγούν οι παίκτες από διάφορα χαρακτηριστικά, κάτι που θα διευκολύνει το λεγόμενο garage management και είναι απόδειξη οτι η ομάδα ανάπτυξης λαμβάνει υπόψη της τις υποδείξεις των παικτών.


Το Death Stranding κυκλοφορεί για PlayStation 4 και από το καλοκαίρι του 2020 θα μπορέσετε να το αγοράσετε για PC, όπου θα μεταφερθεί με τη βοήθεια της 505 Games.
 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Kojima Productions

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Sony (SIE)

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Sony

 • PEGI

  18+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • GamingFun
  • Φαντάζομαι, ότι από τη στιγμή που το Death Stranding αφορά συγκεκριμένο κοινό, κάποια από τα θέματα (που εγώ δεν γνωρίζω, αφού δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι) που μπορεί να παρουσιάσει είναι λογικά.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!