Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται ανακοινώσεις για την 35η επέτειο της σειράς Dragon Quest

*
Ο Yuji Horii, δημιουργός της σειράς Dragon Quest, δήλωσε πως αναμένονται ανακοινώσεις για τον εορτασμό των 35 χρόνων του franchise. Στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Dragon Quest X Fall Festival 2020 στις 30 Οκτωβρίου, ο Horri είπε πως μέσα στο επόμενο έτος η σειρά φτάνει αισίως τα 35 χρόνια ζωής της και γι’ αυτό πρόκειται να έλθουν ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ορισμένα project που ξέρουμε ήδη πως βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Πρόκειται για τα Infinity Strash – Dragon Quest: The Adventure of Dai, το Dragon Quest XII, νέος τίτλος Dragon Quest Monsters, αλλά και ακόμα ένα νέο Dragon Quest HD. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ομάδα ανάπτυξης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*