Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο για «εκτόξευση» το cross-platform party του Rocket League

*
Η cross-platform υποστήριξη για το Rocket League έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες από την Psyonix, τώρα όμως φαίνεται πως το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, μιας και με το update που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 19 Φεβρουαρίου, φίλοι από διαφορετικές κονσόλες θα μπορέσουν να μπουν στο ίδιο party. Θα αποχτήσετε ένα RocketID, με το κανονικά σας username στο οποίο θα προστεθούν κάποιοι τυχαίοι αριθμοί. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε θα είναι να βρείτε το αντίστοιχο RocketID των φίλων σας που έχουν το παιχνίδι σε διαφορετική κονσόλα από εσάς και θα μπορέσετε να μπείτε στην ίδια ομάδα. Τα κακά νέα είναι πως ακυρώθηκε ένα In-Game Event που είχε ανακοινωθεί στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα του 2019, ως αποζημίωση όμως, η Psyonix θα προσφέρει διπλό XP κι άλλα καλούδια από τις 7 του Μάρτη μέχρι και τις 11 του ίδιου μήνα. Τέλος, με την διάθεση του update θα ξεκινήσει και η 10η season του παιχνιδιού, η οποία θα φέρει παρέα και διάφορες διορθώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*