Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι όλα της τα παιχνίδια που αναπτύσσονται εσωτερικά, θα φέρουν πλέον το λογότυπο Ubisoft Originals. Η αλλαγή αποκαλύφθηκε με την ανακοίνωση του Tom Clancy's The Division: Heartland, ενός παιχνιδιού free-to-play που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε κονσόλες και σε PC. Στο κάτω δεξιό μέρος του τίτλου, είχε προστεθεί το λογότυπο "Ubisoft Originals", με την εταιρεία να επιβεβαιώνει τη χρήση του, μέσω εκπροσώπου που μίλησε στο Eurogamer, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.
Η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναμένεται ένα νέο παιχνίδι της σειράς The Division και αυτή τη φορά θα είναι για συσκευές mobile, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, ανακοινώθηκε σε συνεργασία με το Netflix, μία ταινία που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του The Division και θα βασίζεται στον πρώτο τίτλο της δημοφιλούς σειράς.

FromSoftware: «Αν φτιάχνεις συνεχώς τα ίδια παιχνίδια, γίνονται βαρετά και χωρίς ενδιαφέρον»
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity