Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Taipei Game Show 2020

*
Οι εκθέσεις που αφορούν το gaming συνεχίζουν να ακυρώνονται και επόμενο θύμα του κορονοϊού είναι το Taipei Game Show 2020. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6-9 Φεβρουαρίου και μετατέθηκε τελικά για τις 25-28 Ιουνίου δεν θα διοργανωθεί καθόλου. Οι λόγοι είναι οι γνωστοί και οι υπεύθυνοι θέλουν να προστατέψουν τους εκθέτες και τους επισκέπτες, καθώς το show αναμενόταν να συγκεντρώσει πάνω από 300 χιλιάδες επισκέπτες. Ακόμη, σημειώνουν πως αρκετοί από τους επισκέπτες δεν θα μπορούσαν καν να φτάσουν στη χώρα λόγω των περιορισμών στους συνοριακούς ελέγχους. Κάποια από τα τμήματα του event θα μεταδοθούν online, μέσα από το Taipei Game Show Live.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*