Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το fan remake του Resident Evil 2

Το Resident Evil 2: Reborn -το fan remake του κλασικού survival-horror της Capcom- αποτελεί πλέον παρελθόν, παρόλο που μόλις τον περασμένο μήνα η InvaderGames είχε ανακοινώσει ότι ο τίτλος θα είναι έτοιμος μέσα στο καλοκαίρι. Ο λόγος που το project ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή είναι γιατί η Capcom ανακοίνωσε πρόσφατα το δικό της, επίσημο remake του Resident Evil 2, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους developers της InvaderGames και όχι μόνο. Το στούντιο ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι κανείς δεν θα μπορούσε να επαναφέρει στο προσκήνιο το κλασικό αριστούργημα του 1998 καλύτερα από τους ίδιους τους δημιουργούς του, ενώ επιβεβαίωσε ότι έλαβαν πρόσκληση από την Capcom για να γνωρίσουν τους developers του αρχικού τίτλου και να συζητήσουν για την ανάπτυξή του επίσημου remake.



Βέβαια είναι ασαφές κατά πόσον η Invader θα συμβάλει στην ανάπτυξη του Resident Evil 2: Remake, ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η συνάντηση, καθώς η Capcom είχε ζητήσει τα σχόλια του community όσον αφορά στο Resident Evil 2: Reborn. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το ακυρωθέν πλέον project μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ASIMODRAKOS
    • Είχατε καλές ιδέες ελάτε να μας γνωρισετε να ρίξετε και καμια ιδεα ίσως βοηθήσετε και πάρετε και κάνα φραγκακι.τι το θέλετε αυτο που κάνετε ακυρώστε το και κατι θα κάνουμε...

    • GamingFun
    • Κρίμα αλλά πιστεύω ότι η ανατροφοδότηση (feedback) από τους developers της InvaderGamers αλλά και από όσους fans της σειράς έκαναν παρόμοιες προσπάθειες θα είναι καταπληκτική.
      Ακόμη γενικά αν η Capcom συλλέξει πληροφορίες από τους fans της σειράς Resident Evil, για το τι θα ήθελαν ή τι δεν θα ήθελαν στο Resident Evil 2 Remake φαντάζομαι ότι αυτές οι πληροφορίες θα της φανούν αρκετά χρήσιμες.
      Πάντως η πικρή αλήθεια είναι ότι το Resident Evil 2 Remake θέλει πολύ δουλειά.

    • athangem80
    • Δέν νομίζω να θέλει πολύ δουλειά άν λάβουν υποψη τους τα zero και 1

*