Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές στην έκδοση του Martha is Dead για κονσόλες PlayStation

*
Το Martha is Dead, το αναμενόμενο first-person ψυχολογικό θρίλερ του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, θα αλλάξει, όσον αφορά την έκδοσή του για κονσόλες PlayStation. Η LKA, το studio πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού – δημιουργός του The Town of Light, δήλωσε πως θα προλάβει να δουλέψει στις αλλαγές που χρειάζονται πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία της ψηφιακής κυκλοφορίας του παιχνιδιού, όμως η φυσική έκδοσή του αναμένεται να καθυστερήσει μερικές εβδομάδες.

Γνωστό έγινε επίσης το γεγονός ότι το Martha is Dead θα κυκλοφορήσει αυτούσιο και δίχως καμία αλλαγή σε κονσόλες Xbox και σε PC. Η ομάδα πίσω από τον τίτλο δήλωσε απογοητευμένη που χρειάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο παιχνίδι, μέσα από το οποίο επιχειρεί να μοιραστεί μια βαθιά και γεμάτη πόνο ιστορία με τους παίκτες, αφήνοντας υπόνοιες ότι ο λόγος πίσω από τις αλλαγές ένα είδος λογοκρισίας απέναντι στις σκληρές εικόνες που περιέχει. Επισήμως δεν έγινε καμία δήλωση σχετικά με το ποιους τομείς του τίτλου αφορούν οι αλλαγές, ούτε σχετικά με τον λόγο για τον οποίο εφαρμόζονται.

Το Martha is Dead θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    LKA

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Wired Productions

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*