Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάθμιση στην Unreal Engine 5 για το Black Myth: Wukong (video)

Η Game Science ανακοίνωσε πως το Black Myth: Wukong αναβαθμίστηκε και θα τρέχει στην Unreal Engine 5 της Epic με τα γραφικά να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρουσιάζει πλάνα από διαφορετικά boss fight σε νέο περιβάλλον.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, το Black Myth: Wukong θα έχει stamina-based combat με την δράση να θυμίζει μια μίξη από τα παιχνίδια Souls και Devil May Cry. Ακόμη, η Nvidia συνεργάζεται με το studio ώστε να καταφέρουν το παιχνίδι να τρέχει τέλεια με κάρτες γραφικών RTX, ενώ επιβεβαίωσε πως θα υποστηρίζει DLSS.

Το Black Myth: Wukong είναι βασισμένο στο κλασσικό κινέζικο μύθο Ταξίδι στην Δύση. Δυστυχώς δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*