Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και ημερομηνία κυκλοφορίας για το MXGP 2020 (trailer)

Η Milestone ανακοίνωσε το MXGP 2020, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2020, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της τρέχουσας σεζόν του MXGP, έχουντας στη διάθεσή τους 68 αναβάτες από τις κατηγορίες MXGP και MX2, όπως επίσης τις 19 διαδρομές του πρωταθλήματος 2020. Ξεκινώντας ως rookie, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν το δρόμο προς τη δόξα. Είτε θα γίνουν μέλη μιας ομάδας ή θα δημιουργήσουν τη δική τους.


Οι Track Editor και χάρη στο νέο Heightmaps feature, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικές διαδρομές, έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερεις διαφορετικούς τύπους τερέν. Plain, Quarry, Vineyard και Forest. Όλες τις δημιουργίες σας, μπορείτε να τις μοιράζεστε online με φίλους.

Το Playground επιστρέφει και αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βόλτες με άλλους τρει φίλους σας στα νορβηγικά fjords. Μάλιστα η επιστροφή του αγαπημένου Waypoint mode, προσθέτει ακόμα περισσότερες δόσεις διασκέδασης για έως και τέσσερεις παίκτες. Επιπλέον, το Multiplayer Mode θα ενισχυθεί με Dedicated Servers για εμπειρία δίχως lag και για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχει το Race Director Mode για δημιουργία Online tournaments.

Τέλος, θα υπάρχουν περισσότερα από επίσημα 10.000 items, από 110 φίρμες που ασχολούνται με τον κόσμο του Motocross.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*