Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση νέου map για το Among Us

*
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Among Us αποτελεί μία από τις πιο ξαφνικές επιτυχίες και μάλιστα τεραστίου βεληνεκούς, καθώς διασκεδάζει παίκτες από όλο τον κόσμο εδώ και μερικούς μήνες, διατηρώντας ένα απλό, αλλά γοητευτικό gameplay. Μάλιστα, η Innersloth, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, αναγκάστηκε να ακυρώσει το sequel που είχε προγραμματίσει και να ασχοληθεί με το ήδη τρέχον Among Us. Από ότι φαίνεται, λοιπόν, βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της ομάδας η προσθήκη ενός νέου map στο παιχνίδι, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό sneak-peak, μέσω του νεοσύστατου προφίλ της στο Twitter.

Γνωρίζουμε ήδη πως έρχονται και άλλες αλλαγές στο παιχνίδι, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα. Για να δείτε το νέο map πιο εκτεταμένα, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στα φετινά Game Awards, στα οποία, φυσικά, το Among Us έχει υποψηφιότητες σε ποικίλους τομείς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*