Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινωθηκε το Blade Runner: Enhanced Edition

*
Η Nightdive Studios και η Alcon Entertainment ανακοίνωσαν το Blade Runner: Enhanced Edition. Πρόκειται για μία remastered έκδοση του point-and-click adventure game που κυκλοφόρησε το 1997. Η νέα έκδοση θα λανσαριστεί μέσα στο 2020, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Blade Runner βασίζεται στην αντίστοιχη ταινία του 1982, παραγωγή της Westwood Studios και το σενάριο ακολουθεί τον detective Ray McCoy που κυνηγάει renegade replicants σε μια φουτουριστική έκδοση του Los Angeles. Έχει ως τώρα πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμήριο αντίτυπα και απέσπασε το βραβείο “Game of the Year”, στα πρώτα DICE Awards.


Στην επερχόμενη έκδοση θα υπάρχουν βελτιωμένα, μοντέλα χαρακτήρων, animations και cutscenes, υποστήριξη για widescreens, customization για keyboard και controller και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*