Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις υπολογιστή για το Outriders της People Can Fly (video)

*
Square Enix και People Can Fly ανακοίνωσαν τις απαιτήσεις υπολογιστή για το επερχόμενο RPG shooter τους, Outriders. Οι παίκτες, όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, θα έχουν αρκετές επιλογές για το πως θα απολαύσουν τη δράση, ανάλογα με την ισχύ του συστήματός τους. Και βάσει των χαρακτηριστικών του, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν όλες τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες που θα προσφέρει, όπως Dynamic Resolution Scaling και Nvidia DLSS.



Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και ένα video που παρουσιάζει όλες τις σχετικές διαφορές ανάμεσα στις επιλογές απεικόνισης. Δείτε το στη συνέχεια.



Το Outriders είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series X την 1η Απριλίου και αργότερα μέσα στο 2021 για το Google Stadia. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*