Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα Pro Cycling Manager και Tour de France

*
Πιστές στο ραντεβού τους, Cyanide Studio και Focus Home Interactive θα κυκλοφορήσουν νέους τίτλους Pro Cycling Manager και Tour de France το τρέχον έτος. Το Pro Cycling Manager 2018 θα κυκλοφορήσει για PC και το Tour de France 2018 για PlayStation 4 και Xbox One. Αμφότερα θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων στις 28 Ιουνίου. Σύμφωνα με τη Pro Cycling Manager 2018 περιλαμβάνει περισσότερες από 200 διαφορετικές διαδρομές και 500 επίπεδα, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τη συνολική διαχείριση της ομάδας, περιλαμβανομένων των μεταγραφών αναβατών, της πρόσληψης προσωπικού, τη διαπραγμάτευση συμβολαίων, τον προγραμματιμό και τις προπονήσεις.

Το Pro Cycling Manager 2018 θα έχει single-player and online leagues, βελτιωμένους μηχανισμούς διαπραγμάτευσης συμβολαίων, πιο αναλυτικό σύστημα προόδου και διπλή εξειδίκευση για τους αναβάτες. Από την άλλη, το Tour de France 2018 θα προσφέρει ένα νέο game mode, τοPro Leader. Σε αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους αναβάτη και να ακολουθήσουν όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ο φετινός τίτλος θα είναι βελτιωμένος κατά πολύ στους τομείς του ΑΙ και της προόδου, ενώ το Fitness Peak System θα είναι σχεδόν αγνώριστο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*