Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Nintendo Switch το Samurai Shodown

*
SNK και Athlon Games ανακοίνωσαν ότι το Samurai Shodown πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, μετά το τρίτο τρίμηνο του 2019. Το Samurai Shodown έχει δημιουργηθεί με την Unreal Engine 4 και πρόκειται για το reboot του κλασσικού 2D fighting game, με 3D γραφικά που διατηρούν το στυλ της σειράς manga, ενώ ταυτόχρονα τα γραφικά τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν μοναδική λάμψη στο παιχνίδι. Τα γεγονότα διαδραματίζονται το 18ο αιώνα, μετά από αυτά του Samurai Shodown V και υπάρχουν 13 κλασσικοί χαρακτήρες που επιστρέφουν, όπως οι Haohmaru, Earthquake και Galford. Επιπλέον μαχητές θα προστεθούν μέσω post-launch DLC. Εκτός από τα Story, Practice, Online Battle και πολλά άλλα offline battle modes, θα υπάρχει ένα νέο, πρωτοποριακό, ασύγχρονο online mode, το “Dojo” που χρησιμοποιεί deep machine learning για τη δημιουργία ενός CPU-avatar, που μαθαίνει από τις κινήσεις των παικτών και το αποτέλεσμα θα είναι ένα χαρακτήρας Ghost AI. Οι παίκτες θα μπορούν να ανεβάζουν το Ghost και επιπλέον θα μπορούν να κάνουν download το Ghost data άλλων παικτών. Στη συνέχεια θα μπορούν να διαγωνιστούν με τα Ghosts σε μάχες 1v1 ή στο Ironman Challenge όπου θα πρέπει να νικήσουν μονομιάς 100 ghosts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*