Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το Frostpunk 2 (trailer)

Η11 Bit Studios ανακοίνωσε το Frostpunk 2 για PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Frostpunk 2 είναι η συνέχεια του βραβευμένου παιχνιδιού που συνδυάζει στοιχεία city building, strategy και management δημιουργώντας ένα νέο είδος. Τα γεγονότα του επερχόμενου τίτλου διαδραματίζονται 30 χρόνια μετά την αποκαλυπτική χιονοθύελα και η Γη συνεχίζει να καλύπτεται από πάγο. Δείχνει ότι το ψυχρό κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.


Πρωταγωνιστής είναι ο ηγέτης μια μητρόπολης που αναζητάει συνεχώς προμήθειες. Έπειτα από την εποχή του άνθρακα, η κατάκτηση του παγωμένου τοπιού για την αναζήτηση πετρελαίου είναι ένας ακόμα στόχος επιβίωσης για την ανθρωπότητα.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*