Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το Rollers of the Realm: Reunion (trailer)

Η Phantom Compass ανακοίνωσε το Rollers of the Realm: Reunion, που θα γίνει διαθέσιμο για PC (Steam, Epic Games Store) το 2022. Είναι ο δεύτερος τίτλος της σειράς Rollers. Συνδυάζει pinball action με fantasy role-playing, physics puzzles και platforming. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το Rollers of the Realm, που λανσαρίστηκε το 2014. Θα κάνει την εμφάνισή του για PC μέσω Steam και Epic Games Store το 2022.

Οι παίκτες δεν θα δυσκολευτούν να εξοικειωθούν με το σύστημα χειρισμού του Rollers of the Realm: Reunion, οπότε, πολύ γρήγορα θα βυθιστούν σε έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες, εμπνευσμένο από κλασσικές καμπίνες φλίπερ. Μέσω bouncing, flipping και dashing, οι παίκτες θα φέρνουν εις πέρας physics-based puzzles, προοδεύοντας στην ιστορία, ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν level up την ομάδα τους που αποτελείται από αταίριαστους χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε ένα επικό ταξίδι, σε κόσμους που γνωρίζουν για πρώτη φορά. Κάθε χαρακτήρας αντιπροσωπεύεται από μια διαφορετική μπάλα, που προσφέρε ξεχωριστά gameplay modifiers, μεγάλη, stats και ειδικές κινήσεις. Η χρήση τους θα πρέπει να γίνεται έπειτα από μελέτη των ιδιαίτερων συνθηκών που διέπουν κάθε αποστολή και προφανώς δεν θα στείλετε έναν knight να φέρεις εις πέρας κάτι που ταιριάζει καλυτερα σε έναν mage.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*