Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το side scrolling action adventure game Islets (trailer)

Η Armor Games Studios σε συνεργασία με τον παραγωγό του Sheepo, Kyle Thompson, ανακοίνωσαν ότι μέσα στο 2022 θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα του side-scrolling action adventure game Islets για PC.

Πρωταγωνιστής είναι ο Iko, ένας φιλόδοξος πολεμιστής που εξερευνεί τη Γη και τον ουρανό με σκοπό να ενώσει ξανά μια σειρά από νησιά που επιπλέουν. Ο Iko έχει στην διάθεσή του ένα αεροσκάφος με το οποίο ταξιδεύει στα διάφορα νησιά για να ενεργοποιήσει ξανά τον μαγνητικό πυρήνα τους ώστε να γίνει η ένωση, πολεμώντας ταυτόχρονα διάφορους εχθρούς.


Πρόκειται για έναν τίτλο metroidvania και κατά την διάρκεια της περιπέτειας θα γνωρίσετε νέους χαρακτήρες, θα αποκαλύψετε νέες περιοχές για εξερεύνηση και θα ξεκλειδώσετε νέες δυνάμεις.

Προς το παρόν η Armor Game Studios δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παρά μόνο ότι το λανσάρισμα θα γίνει το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*