Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X το rhythm fps shooter Metal: Hellsinger (trailer)

*
Στο πλαίσιο του Summer of Gaming 2020, η Funcom και η ομάδα ανάπτυξης The Outsiders ανακοίνωσαν το Metal: Hellsinger. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των rhythm fps shooters και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X μέσα στο 2021. Ο παίκτης θα πρέπει να ακολουθήσει τον ρυθμό για να πετύχει τα πιο δυνατά χτυπήματα στους αντιπάλους και να κρατήσει μια σειρά από όπλα για να τα βγάλει πέρα με όλους και με όλα. Ο τίτλος θα προσφέρει εξιστόρηση από τον Troy Baker, ενώ θα προσφέρει και ένα Challenge Mode για να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις επιδόσεις των φίλων σας. Δείτε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω trailer και το σχετικό gameplay video που δημοσιεύτηκαν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*