Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Switch το Devil May Cry 3: Special Edition

*
Η Capcom ανακοίνωσε ένα ακόμα port για τίτλο της σειράς Devil May Cry. Πιο συγκεκριμένα το Devil May Cry 3: Special Edition πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 20 Φεβρουαρίου 2020. Οι ενιδαφερόμενοι θα μπορέσουν να το αγοράσουν μέσω του eShop της κονσόλας και θα κοστίζει €19,99.

Στο Devil May Cry 3: Special Edition, οι παίκτες θα συνατήσουν το Dante σε νεαρή ηλικία. Εκεί που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του, ο Arkham τον προσκαλεί να αντιμετωπίσει τον Vergil. Επιπλέον, την παρθενική της εμφάνιση σε παιχνίδι της σειράς κάνει η Lady.


Όσοι αποκτήσουν την εν λόγω έκδοση θα λάβουν ορισμένα extras, όπως τον Vergil ως playable χαρακτήρα, ενώ θα υπάρχει το Bloody Palace mode, με 9.999 πατώματα και την ευκαιρία να κερδίσετε Super Costumes για τον Dante ή τον Vergil. Σας θυμίζουμε οτι το Devil May Cry 3 κυκλοφορεί για PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*