Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Xbox One το Tamarin (trailer)

Μετά από αρκετή σκέψη, η Chameleon Games ανακοίνωσε ανακοίνωσε οτι το Tamarin θα κυκλοφορήσει και για Xbox One, μέσα στο 2020. Πρόκειται για ένα third-person action-adventure game που διαδραματίζεται σε όμορφα σκανδιναβικά τοπία, με πρωταγωνιστή μια γλυκιά μαϊμού. Η μόλυνση και η καταστροφή που σπείρουν διάφορα έντομα οδηγούν τη μαϊμού στην υπεράσπιση της οικογένειάς της σε μια περιπέτεια με πολλή εξερεύνηση και shooter action.

Το Tamarin αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδα πρώην στελεχών της Rare και θα κυκλοφορήσει το τρίμηνο που διανύουμε για PlayStation 4 και PC. Οι προ-παραγγελίες έρχονται με έκπτωση 10%, wallpapers του παιχνιδιού, ένα κομμάτι του τίτλου και cheat codes. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*