Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Control: Ultimate Edition σε next gen συστήματα (trailer)

Το Control Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2021, σε PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X σε ψηφιακή μορφή, και ένα μήνα μετά, στις 2 Μαρτίου, σε έκδοση retail. Η publisher 505 Games και η developer Remedy Entertainment, προχώρησαν σε αυτήν την ανακοίνωση, με ενός teaser trailer, στο επίσημο κανάλι του τίτλου στο YouTube.

Το βίντεο, δείχνει gameplay από PlayStation 5, στο οποίο βλέπουμε τα δύο modes που θα είναι διαθέσιμα στην νέα έκδοση του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει το Performance Mode, το οποίο τρέχει στα 60fps, και το Graphics Mode όπου χρησιμοποιεί ray-tracing, θυσιάζοντας λίγο από την απόδοση, καθώς τρέχει στα 30fps.


Το Control αρχικά είχε κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One S, Xbox One X και PC (Epic Games Store) τον Αύγουστο του 2019 ένα χρόνο μετά και στο Steam. Ακόμα τον Οκτώβριο του 2020 έγινε διαθέσιμη η έκδοση Cloud για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*