Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Signifier: Director’s Cut στο PC

*
Η Playmestudio ανακοίνωσε πως το The Signifier: Director’s Cut θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Απριλίου 2021 για PC και Mac μέσω Steam, GOG και Humble Store, με τις εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One να ακολουθούν προς το τέλος του 2021.

Όσοι παίκτες σε PC διαθέτουν ήδη το The Signifier στην συλλογή τους, θα αποκτήσουν και το The Signifier: Director’s Cut εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος όταν αυτό κυκλοφορήσει. 

Στο The Signifier, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Frederick Russell, ενός ειδικού σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης και ψυχολογίας, ο οποίος είναι και επικεφαλής ενός πειραματικού deep brain scanner με την ονομασία Dreamwalker. Η τεχνολογία του επιτρέπει την εξερεύνηση και την καταγραφή αισθήσεων του μυαλού και ο ήρωας βρίσκεται μπλεγμένος όταν ο αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας του κόσμου βρίσκεται νεκρός στο διαμέρισμά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*