Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Little Witch Academia: VR Broom Racing (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης UNIVRS ανακοίνωσε πως το Little Witch Academia: VR Broom Racing θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR, Oculus Rift και SteamVR στις 15 Ιουλίου 2021. Θα κοστίζει €39,99 για PlayStation VR και €29,99 για Oculus Rift και SteamVR. Ακόμη θα υποστηρίζει voice-overs και υπότιτλους στα αγγλικά και ιαπωνικά.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στη σειρά anime από το Studio Trigger και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο Oculus Quest τον Οκτώβριο του 2020. Ο παίκτης μπαίνει στην Luna Nova Witchcraft Academy ως νέος μαθητής-μάγισσα και πρέπει να αγωνιστεί με customizable brooms. Πέρα από single-player campaign, το παιχνίδι θα υποστηρίζει multiplayer με cross-play ανάμεσα στα Oculus Store, PlayStation VR και SteamVR.


Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*