Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί το 2022 το Arkanoid: Eternal Battle (trailer)

H Microids και η Pastagames, σε συνεργασία με την Taito, ανακοίνωσαν το Arkanoid: Eternal Battle, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2022. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό για ποιες πλατφόρμες.

Το κλασσικό block breaker game επιστρέφει σε μοντέρνα μορφή. Το Arkanoid: Eternal Battle θα προσφέρει solo και multiplayer modes που θα αποκαλυφθούν σε μεταγεννέστερη ημερομηνία. Το "παρών" θα δώσουν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σειρά, σε συνδυασμό με νέα effects, bonuses και πολλά άλλα που θα πιάσουν τους βετεράνους προ εκπλήξεως.


Το πρώτο Arkanoid κυκλοφόρησε από την TAITO Corporation το 1986. Από την ημέρα εκείνη έχουν υπάρξεια αρκετές συνέχειες. Σύμφωνα με το σενάριο, όταν το mother ship ARKANOID δέχεται επίθεση, το μικρό διαστημικό σκάφος VAUS κατορθώνει να ξεφύγει, όμως καταλλήγει σε άλλη διάσταση. Περιφερόμενο σε έναν διαγαλαξιακό λαβύρινθο, το VAUS πρέπει να καταστρέψει blocks που ονομάζονται "spacewalls" και στο τέλος περιμένει ο "DOH" δημιουργός του λαβύρινθου.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*