Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το ελληνικό videogame S.C.A.R. (Simulating Carnage And Rockets)

*
Η ελληνική εταιρεία διανομής AVE ανακοίνωσε το S.C.A.R. (Simulating Carnage And Rockets) videogame, το οποίο αναπτύχθηκε από την Savage Studios. Από σήμερα είναι διαθέσιμο το alpha demo του retro FPS, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται την άνοιξη του 2020 για PC (μέσω Steam). O τίτλος αποτίει φόρο τιμής σε ορισμένα από τα σημαντικότερα games της κατηγορίας, όπως τα DOOM, Quake, Serious Sam, Unreal Tournament, Dusk και Amid Evil και είναι βασισμένο στη σχεδιαστική λογική της αρένας και του ταχύτατου gameplay, που θέλει τον παίκτη να κινείται συνεχώς ούτως ώστε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που θα βρίσκει μπροστά του.



Για να ολοκληρώσει μια αρένα/ πίστα και να προχωρήσει παρακάτω, ο παίκτης θα πρέπει να εξολοθρεύσει κάθε εχθρό που βρίσκεται σε αυτήν, κάνοντας χρήση μιας πλειάδας όπλων και ειδικών δυνάμεων που του προσφέρονται. Στην κατοχή του -μεταξύ άλλων- ο παίκτης θα έχει έναν γάντζο (grappling hook) που μπορεί να αρπάξει οτιδήποτε και να τον ωθήσει κοντά ή μακριά από αυτό, διπλό άλμα που θα τον βοηθά στο platforming, και πολλές ακόμα ικανότητες (slide,dash). Το S.C.A.R. διαθέτει “άγρια” μουσική επένδυση, που ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον που θα βρίσκεται ο παίκτης, καθώς θα χάνεται μέσα στους δεκάδες δαίμονες και τα bosses που τον περιμένουν υπομονετικά στο τέλος της εκάστοτε πίστας. Με πλειάδα όπλων, δεκάδες εχθρούς, πολλές ειδικές δυνάμεις, boss battles και ποικίλο level design, το S.C.A.R θα προσφέρει μια ξέφρενη, ρετρό, FPS εμπειρία εξόντωσης τεράτων και αιματηρής δράσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*