Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι της Konami με όνομα GetsuFumaDen: Undying Moon (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης GuruGuru, με την βοήθεια της Konami Digital Entertainment, ανακοίνωσε το επερχόμενο παιχνίδι roguevania 2D action με όνομα GetsuFumaDen: Undying Moon. Το παιχνίδι αναμένεται να μπει στο Steam Early Access στις 13 Μαΐου 2021, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του προβλέπεται να γίνει το 2022 για PC (Steam) και Nintendo Switch.

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του GetsuFumaDen: Undying Moon είναι το art style του που θυμίζει την τέχνη της παραδοσιακής Ιαπωνίας. Οι παίκτες θα πρέπει να να πολεμήσουν στα underworld levels ενός κόσμου Ukiyo style και να μάθουν να χειρίζονται τα διάφορα όπλα και εργαλεία που με το δικό τους τρόπο δημιουργούν το ανάλογο playstyle.

Το GetsuFumaDen: Undying Moon δεν είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς GetsuFumaDen. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1987 μόνο στην Ιαπωνία για το Famicon. Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer που δημοσίευσαν οι δύο ομάδες ανάπτυξης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*