Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το νέο Syberia game με τίτλο Syberia: The World Before

*
Η γνωστή σειρά περιπέτειας Syberia αποκτά το νέο της μέλος που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Syberia: The World Before. Microids και Benoit Sakal ανακοίνωσαν το επόμενο παιχνίδι για το franchise, χωρίς να δώσουν περισσότερες πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ούτε και για τα διαθέσιμα formats. H Kate Walker καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα έρευνα, η οποία και θα ταξιδέψει τους παίκτες σε διάφορες ηπείρους και χρονικές περιόδους. Το Syberia: The World Before βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής εδώ και 18 μήνες και θα ταξιδέψει τους λάτρεις της σειράς με ένα σενάριο γεμάτο μυστήριο, ποίηση και συναίσθημα και σε μια ιστορία βασισμένη στα ταξίδια και στην εξερεύνηση.



«Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, καταλαβαίνουμε ότι οι λάτρεις της σειράς είναι περίεργοι και ανυπόμονοι να ανακαλύψουν την επόμενη περιπέτεια της πολυαγαπημένης μας Kate Walker. Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που συναντάμε ξανά το μοναδικό στο είδος του σύμπαν του Benoit Sokal. Αυτή η νέα περιπέτεια θα προσφέρει στους λάτρεις της σειράς την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ηρωίδα μας και να βυθιστούν ξανά στην ατμόσφαιρα των πρώτων επεισοδίων», είπε ο Elliot Grassiano, αντιπρόεδρος της Microids.

«Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι της Kate και θα μοιραστών αυτήν την περιπέτεια με την ομάδα της Microids. Θέλουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς μια ιστορία με ατμόσφαιρα τόσο μυστηριώδη όσο και στα προηγούμενα επεισόδια, με περισσότερα αυτόματα, γρίφους και ασυνήθιστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σύμπαν του μαζί σας», πρόσθεσε ο Benoit Sokal, καλλιτεχνικός διευθυντής και συγγραφέας της ιστορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Koalabs

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Enarxis

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*