Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το 2D action platformer Galaxy Tales: Story of Rapunzel

*
Η Intragames και η IKINAGAMES ανακοίνωσαν το 2D action platformer Galaxy Tales: Story of Rapunzel. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam) μέσα στο 2022. Επιπλέον, από 27 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο για PC σε έκδοση Early Access.

Οι παίκτες καλούνται να πολεμήσουν τους πειρατές του διαστήματος με τη βοήθεια της Rapunzel, ενός Incident Bundle Android! Το Android Rapunzel, που ήταν πλήρως ανενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα στη βάση Planet Jimo, ενεργοποιείται μετά απο ένα λάθος της Rose. Το καταφύγιο έχει καταληφθεί από πειρατές, όμως αν η Rose και το Android Rapunzel ενώσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να κατορθώσουν τα πάντα.


Βασικά όπλα της Rapunzel είναι τα άλματα και το μαλλί της. Χρησιμοποιεί την μακριά της χαίτη για να πετάει πειρατές στον αέρα και πηδάει χρησιμοποιώντες τις συσκευές που υπάρχουν στο καταφύγιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*