Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Capcom Fighting Collection και περιλαμβάνει 10 παιχνίδια (trailer)

*
Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα το Capcom Fighting Collection, μια νέα συλλογή με γνωστά παιχνίδια της από την κατηγορία. Το πακέτο θα διατεθεί για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, με όλους τους τίτλους με online rollback netcode. Η κυκλοφορία του ανακοινώθηκε για τις 24 Ιουνίου και σε μειωμένη τιμή, που για τις ΗΠΑ ορίστηκε στα 39,99 δολάρια. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται τα Darkstalkers: The Night Warriors, Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge, Vampire Savior: The Lord of Vampire, Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge, Vampire Savior 2: The Lord of Vampire, Red Earth, Cyberbots: Fullmetal Madness, Super Gem Fighter Mini Mix, Super Puzzle Fighter II Turbo και Hyper Street Fighter II. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*