Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures (trailer)

Outright Games και Drakhar Studio, ανακοίνωσαν το Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC.

Το παιχνίδι βασίζεται στο ομώνυμο franchise της Sony Pictures Animation, με αγαπημένους χαρακτήρες των ταινιών να εμφανίζονται σε αυτό. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν ορισμένες από τις πιο διάσημες ιστορίες, όπως το Little Red Riding Hood και το The Emperor’s New Clothes, και αυτήν την φορά θα έχουν την δυνατότητα να τις βιώσουν από μια διαφορετική οπτική.


Ο CEO του Outright Games, Terry Malham, δήλωσε χαρούμενος με την επιστροφή του Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures, αλλά και ενθουσιασμένος, καθώς η ομάδα ανάπτυξης είχε την ελευθερία να πει τις δικιές της μοναδικές ιστορίες, αλλά και ήδη γνωστές ιστορίες του franchise, με τους αγαπημένους χαρακτήρες του κόσμου. Ακόμα υποσχέθηκε πως θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις μέσα στους επόμενου μήνες για το παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*