Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Instinction, πνευματικός διάδοχος του Dino Crisis (trailer)

Η Hashbane ανακοίνωσε το Instinction, έναν νέο τίτλο που θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος της σειράς Dino Crisis της Capcom. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζετε δεινόσαυρους και θα μπορείτε να παίξετε σε πρώτο ή τρίτο πρόσωπο. Θα μπορεί επίσης να παιχτεί από ένα ή περισσότερα άτομα σε co-op και θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν ημι-ανοιχτό κόσμο, λύνοντας ταυτόχρονα διάφορους γρίφους.

Το Instinction αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2022 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X. Οι δημιουργοί θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ισχύ των next-gen συστημάτων με την υποστήριξη ray-tracing. Δείτε το teaser trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αυτά είναι καταπληκτικά νέα!!!
      Μακάρι όμως η Capcom να σκεφτεί και να κάνει το Dino Crisis Remake.
      Η Regina μου έχει μείνει αξέχαστη.

*