Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το LEGO DC Super Villains

*
Ύστερα από ένα σύντομο teaser, οι Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group και DC Entertainment ανακοίνωσαν επίσημα το LEGO DC Super Villains. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι LEGO που βάζει τους παίκτες στον ρόλο των κακών σε μια περιπέτεια με αγαπημένες περιοχές και χαρακτήρες από το DC universe. Επίσης, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους πρωτότυπο Super Villain και να παίξουν μαζί του την ιστορία του παιχνιδιού.

Στην πλοκή του τίτλου, η οποία δημιουργήθηκε σε άμεση συνεργασία με την DC, η Justice League έχει εξαφανιστεί και στην θέση της βρίσκεται η Justice Syndicate, μια νέα ομάδα ηρώων από ένα παράλληλο σύμπαν. Παρόλα αυτά, οι super-villains της DC ανακαλύπτουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και αναλαμβάνουν δράση ενάντια στους “καινούργιους” που απειλούν την Γη. Το LEGO DC Super-Villains θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ θα υπάρξει και η Deluxe Edition που θα συμπεριλαμβάνει το Season Pass του τίτλου, early access στο TV Series DLC Character Pack, μια mini συλλεκτική φιγούρα LEGO του Lex Luthor και το Justice League Dark DLC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*