Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Luigi's Mansion 3 για το Nintendo Switch

*
To Nintendo Direct ξεκίνησε κάτι παραπάνω από δυναμικά και μάλιστα με μια ανακοίνωση που ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το Luigi’s Mansion 3 που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch μέσα στο 2019. Μάλιστα στα λιγοστά πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον τίτλο, δεν φάνηκαν διαφορές στο gameplay σε σχέση με τους δύο προηγούμενους που είχαν κυκλοφορήσει σε Gamecube και Nintendo 3DS αντίστοιχα. Τα κύρια όπλα του Luigi θα είναι ο φακός και το Poltergust vacuum cleaner. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο Luigi’s Mansion θα κυκλοφορήσει για το 3DS στις 19 Οκτωβρίου 2019 και θα υποστηρίζει local multiplayer με τη συμμετοχή δύο παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*