Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle

Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle που έρχεται με την υπογραφή της Bamtang. Η κυκλοφορία του τίτλου έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2017 σε εκδόσεις για PS4 και Xbox One και η παραγωγή ανήκει στην κατηγορία των action-brawlers. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα και τις πολεμικές τέχνες των γνωστών χαρακτήρων, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν level up τους χαρακτήρες τους και να φανερώσουν νέες κινήσεις και νέα όπλα όσο παίζουν, ενώ θα υπάρχουν και unlockable χαρακτήρες. Τέλος, κάθε πίστα του τίτλου θα είναι βασισμένη σε ένα κλασικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς. Δείτε το πρώτο trailer και μερικές από τις εικόνες του τίτλου στη συνέχεια.














 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*