Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Overwatch 2 (trailer)

Η ανακοίνωση του Overwatch 2 ήταν ακόμα ένα σημαντικό γεγονός της BlizzCon 2019. Σύμφωνα με τη Blizzard, ο τίτλος θα έρθει με ένα νέο game mode που ονομάζεται Push, και διαδραματίζεται στο Toronto. Περιγράφεται ως βασικό game mode και οι παραβρισκόμενοι στη BlizzCon θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Κατά τα άλλα υπάρχουν υποσχέσεις για ακόμα περισσότερη ιστορία, PvE περιεχόμενο και νέες αποστολές. Μια από αυτές θα λαμβάνει χώρα στο Rio. Επίσης, τα Hero missions θα επικεντρώνονται σε cooperative εμπειρίες στις οποίες θα μπορείτε να επιστρέψετε ηανά και ξανά. Η κάθε μία διαθέτει progression system.


Το σύνολο των 31 ηρώων θα εμφανιστεί με ανανεωμένο look και μεταξύ άλλων στο roster θα περιλαμβάνεται η Sojourn και πολλοί νέοι χαρακτήρες. Τέλος όλα τα cosmetics και η πρόοδός σας θα μεταφερθούν και οι παίκτες των Overwatch 1 και 2 θα μοιράζονται το ίδιο περιβάλλον multiplayer, όπου κανένας δεν θα μένει εκτός παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*