Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sker Ritual, διάδοχος του Maid of Sker (trailer)

Η Wales Interactive ανακοίνωσε το νέο της project, που έχει τίτλο Sker Ritual. Πρόκειται για ένα cooperative survival first-person shooter τεσσάρων παικτών και θεωθείται ως ο διάδοχος του Maid of Sker, που λανσαρίστηκε τον Ιούλιο του 2020. Αναμένεται για PC το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Θα αολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσει για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, σε ημερομηνία που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχει η εταιρεία ανάπτυξης, θα μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι είτε παρέα με άλλους τέσσερεις παίκτες, έχοντας ως στόχο να επιβιώσετε την υπερφυσική επίθεση των Quiet Ones. Υπάρχει και ένα σύντομο teaser trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*