Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Elder Scrolls Online: Blackwood expansion (trailer)

*
Το νέο expansion του The Elder Scrolls Online με τίτλο Blackwood ανακοινώθηκε επίσημα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το πακέτο επέκτασης για το δημοφιλές MMO της Bethesda Softworks θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου για PC και θα ακολουθήσουν στις 8 του ίδιου μήνα οι εκδόσεις για PS4 και Xbox. Συνολικά θα προσφέρει 30 έξτρα ώρες ιστορίας και ένα νέο μέρος της Tamriel για εξερεύνηση με μια νέα ζώνη, ένα νέο σύστημα Companions, το Rockgrove Trial 12 παικτών, τα νέα Oblivion Portals, νέα public dungeons και bosses, αλλά και γενικότερες αλλαγές και βελτιώσεις. Μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία το expansion από τώρα και να πάρετε έξτρα περιεχόμενο δώρο. Δείτε περισσότερα για το Blackwood expansion μέσα από το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*