Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Hive (trailer)

Η 3 Day Monk ανακοίνωσε πως αναπτύσσει ένα καινούργιο round based first-person-looter-shooter με την ονομασία The Hive. Το παιχνίδι διαθέτει έναν κατεστραμμένο, γεμάτο NPCs κόσμο και υπόσχεται έναν συνδυασμό FPS και RPG, με τους devs του να προϊδεάζουν για ένα mix με online multiplayer combat, boss fights και events.

Τα εν λόγω events θα ανανεώνονται με κάθε μεγάλο update. Η ομάδα ανάπτυξης λάνσαρε επίσης μια καμπάνια στο Kickstarter με στόχο τα $111,000. Επιπλέον, στο The Hive οι παίκτες θα ανακαλύπτουν νέες περιοχές με μεγάλους χάρτες, θα συλλέγουν εξοπλισμό, όπλα, armor, perks και θα βελτιώνουν το χαρακτήρα τους ενώ έρχονται αντιμέτωποι με αντίπαλες στρατιές και μυθικά πλάσματα. Όσο περισσότερο χρόνος ξοδεύεται στο loot, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται λόγω τον όλο και λιγότερων extraction zones.


Το The Hive θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*