Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Transformers: Battlegrounds (trailer)

Ο publisher Outright Games και η developer Coatsink, ανακοίνωσαν το Transformers: Battlegrounds. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2020 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Καθώς ο Megatron πλησιάζει το Allspark, ο Bumblebee και τα Autobots αναζητούν έναν νέο διοικητή για να σώσει τη Γη. Εσείς καλείστε να δημιουργήσετε την ομάδα σας και να ετοιμαστείτε για μια μάχη από την Central City έως το Cybertron, τόσο σε single, όσο και σε multiplayer mode.


"To Transformers είναι ένα από τα πλέον σημαντικά και αναγνωρίσιμα στον χώρο της διασκέδασης", ανέφερε ο CEO της Outright Games, Terry Malham. "Είναι τιμή να δουλεύει κάποιος σε αυτό το συμπαν, με αυτούς τους εμβληματικούς χαρακτήρες, προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο και ενδιαφέρον παιχνίδι Transformers, κατάλληλο για κάθε οικογένεια.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*