Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το WipEout Rush για συσκευές Android και iOS (trailer)

Η Rogue Games ανακοίνωσε πως φέρνει σε συσκευές Android και iOS το WipEout Rush. O τίτλος προορίζεται για λανσάρισμα νωρίς το 2022. 

O CEO της Rogue Games Mat Casamassina δήλωσε πως αν ψάχνει μια έντονη, διαδραστική και έντονη αγωνιστική εμπειρία, ξέρει πως θα βρεί το WipEout στο PlayStation. Παρόλα αυτά, είναι περήφανος που η εταιρεία του μπόρεσε να επανασχεδιάσει τη φόρμουλα του WipEout για να το φέρει στο κινητό με καινούργια και διασκεδαστικά mechanics, καθώς και πολύ όμορφα γραφικά. Επιπλέον δήλωσε πως ελπίζει οι fans της σειράς να προσεγγίσουν την καινούργια προοπτική του παιχνιδιού με ανοιχτό μυαλό.

Το WipEout Rush θα περιέχει 60 οχήματα απο τη γνωστή σειρά, καθώς και single player campaign με 12 διαφορετικά τουρνουά σε 5 ξεχωριστά περιβάλλοντα. Το storytelling του campaign θα γίνεται με τρόπο εμπνευσμένο απο τα κομικς. Το soundtrack του παιχνιδιού θα επιμεληθεί ένας βετεράνος μουσικός παραγωγός της Sony, o Alastair Lyndsay.


Απολαύστε το trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*