Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το hand-drawn 2D metroidvania Afterimage (trailer)

Η Aurogon Shanghai ανακοίνωσε το hand-drawn 2D Metroidvania Afterimage για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam. Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2022.

O εκτελεστικός παραγωγός της Aurogon Shanghai Michael Yang σε μια συνέντευξη τύπου ανέφερε πως: "ο κόσμος της Engardin είναι γεμάτος μαγεία και μυστηρίο. Είμαστε ενθουσιασμένοι να αποκαλύψουμε το Afterimage και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες καθώς προετοιμαζόμαστε να το φέρουμε για PC και κονσόλες στα τέλη του 2022".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιχνίδι θα είναι semi-open world με πάνω από 15 διαφορετικές περιοχές, θα έχει πάνω από 10 character abilities και πάνω από 150 τύπους εχθρών. Το πρώτο run εκτιμάται πως είναι περίπου στις 25 με 30 ώρες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer για το Afterimage.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*