Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το isometric tactical rogue-lite Evertried (trailer)

Η Dangen Entertainment και η Lunic Games ανακοίνωσαν το isometric tactical rogue-lite Evertried. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC το Φθινόπωρο του 2021. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Evertried είναι ένα tactical rogue-lite με τους παίκτες να ελέγχουν έναν fallen warrior στο afterlife, ο οποίος προσπαθεί να ανέβει έναν μυστηριώδες πύργο πολεμώντας εχθρούς σε turn-based combat system. Το Tower είναι χωρισμένο σε 50 floors και σε 5 Areas. Η κάθε μια από αυτές παρουσιάζει νέους εχθρούς και παγίδες, ενώ δεν απουσιάζουν τα Shop Floors, όπου ο παίκτης μπορεί να σπαταλήσει shards για να γεμίσει η ζωή του ή να αλλάξει τα skills και τα modifiers.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση του Evertried.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*