Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το point and click adventure Land of Screens για PC (trailer)

Η νέα περιπέτεια point-and-click Land of Screens κυκλοφορεί σε PC (Steam) μέσα στο 2021.

Έπειτα από τον πρόσφατο χωρισμό της, ο οποίος πυροδότησε συρροή αντιδράσεων στα social media, η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Holland, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τις κοινότητες των μεσών κοινωνικής δικτύωσης, για να ανακτήσει την ψυχραιμία της. Όντας κομμάτι ενός πλήρως δικτυωμένου κόσμου, βέβαια, αυτό φαίνεται να είναι σχεδόν αδύνατο, οπότε εσείς, ως παίκτης, καλείστε να την βοηθήσετε να αφήσει στην άκρη τα social media και να συνάψει κοινωνικές σχέσεις στον πραγματικό κόσμο. Η νέα περιπέτεια point-and-click του publisher Way Down Deep και του developer Serenity Forge, με τίτλο Land of Screens κυκλοφορεί σε PC (Steam) μέσα στο 2021. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του παιχνιδιού:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*