Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το retro-inspired 2D action platformer Berserk Boy (trailer)

Big Sugar και BerserkBoy Games ανακοίνωσαν το retro-inspired 2D action platformer Berserk Boy. Θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Έχοντας φτάσει στα όρια της παράνοιας, λόγω της εμμονής του με τα Berserk Force Orbs, ο διαβολικός Dr. Genos και ο στρατός των Dark Energy minions ξεκινούν πόλεμο εναντίον των κατοίκων της Γης. Η ανθρωπότητα έχει βασίσει όλες τις ελπίδες της στην The Resistance, όμως κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό είναι αρκετό. Η μάχη ξεκινάει και αναδύεται ένας νέος ήρωας.


Είναι ο Kei, ένας νεαρός, άπειρος πολεμιστής, που μυστηριώδης ενέργεια των μετατρέπει σε BERSERK BOY. Καθώς η σκιά του κακού πλησιάζει όλο και περισσότερο, ο Kei γνωρίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του και να νικήσει τον Dr. Genos και να σώσει τον πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*