Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το roguelike golf adventure Cursed to Golf για Nintendo Switch και PC (trailer)

H Thunderful Publishing και η Chuhai Labs ανακοίνωσαν το Cursed to Golf, ένα roguelike golf adventure game για Nintendo Switch και PC (Steam). Η κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2022. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης ελέγχει τον The Cursed Golfer ο οποίος έχει παγιδευτεί στο Golf Purgatory μετά από ένα ατύχημα λίγο πριν την βολή νίκης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι εταιρίες υπόσχονται πάνω από 20 Ace Card power-ups, πάνω από 80 holes και Daily Challenge Mode που θα κρατήσουν το παίκτη για "μια αιωνιότητα".

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση του Cursed to Golf:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Healingpotion
    • Τι σπαστικό αυτό με τις διαφημίσεις ρε παιδιά.. πατάς να δεις ένα trailer και είσαι υποχρεωμένος να δεις τη διαφήμιση πρώτα. Εντάξει το κατανοώ το γιατί γίνετε αλλά εμένα σαν χρήστη με κουράζει όταν γίνετε παντού σε όλα τα άρθρα.

*