Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το sci-fi thriller The Invincible για PlayStation 5, Xbox Series και PC (trailer)

Η πολωνική ομάδα ανάπτυξης Starward Industries ανακοίνωσε το The Invincible, ένα first-person science-fiction thriller βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Stainslaw Lem. Θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC μέσω Steam το 2021.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Marek Markuszweski, πρώην senior producer της CD Projekt Red. Αποτελείται από 12 άτομα τα οποία έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως το The Witcher 3: Wild Hunt, Dying Light, Dead Island και Cyberpunk 2077.


O Markuszewski σε ένα δελτίο τύπου δήλωσε: "Το The Invincible, το οποίο ήταν σε ανάπτυξη κρυφά εδώ και αρκετό καιρό, συνδυάζει ένα φαντασικό τοπίο, μια εμβληματική ιστορία και ένα non-linear gameplay για να προσφέρει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Το studio πιστευεί στην δύναμη του interactive storytelling και θέλει να βάλει τους gamers όλων τον βαθμίδων να δημιουργήσουν τους δικούς τους δρόμους σε έναν μακρινό πλανήτη".

Δείτε παρακάτω το preview video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*